Η μεγαλύτερη ελευθερία στην ζωή μας θα ήταν να επιλέγαμε εμείς τις ώρες που εργαζόμαστε. Στην Remax Domino ΕΣΥ είσαι αφεντικό του εαυτού σου, ΕΣΥ ορίζεις τις ώρες που θα εργαστείς.

Η εταιρία μας έχει απόλυτη εξειδίκευση και τεράστια εμπειρία στον τομέα του Real Estate, εστιάζοντας στην εξέλιξη των ακινήτων και στις νέες απαιτήσεις των πελατών.

Είμαστε είναι εδώ για να σας προσφέρουμε όλη την τεχνογνωσία και την στήριξη για να δημιουργήσετε τη δικής σας επιχείρηση ως Σύμβουλοι Ακινήτων, σε ένα δημιουργικό και θετικό περιβάλλον.

Όλοι οι άνθρωποι (συνεργάτες) που απαρτίζουν το γραφείο μας συνδυάζουν εμπειρία, γνώση και μεγάλη δικτύωση παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Η συνεχόμενη εκπαίδευση είναι ένα από τα βασικότερα όπλα για την επιτυχία. Με τη συνεχόμενη κατάρτιση εφοδιάζεστε με όλα τα απαραίτητα γνωστικά εφόδια ώστε να πετύχετε στην καριέρα σας.

Έχουμε όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να πετύχεις μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Στόχος μας είναι το σωστό χτίσιμο καριέρας και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Η Remax Domino αναζητά συνεργάτες ανεξαρτήτου εμπειρίας που θέλουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που έρχονται, είτε ξεκινούν την σταδιοδρομία τους είτε είναι ήδη Σύμβουλοι ακινήτων είτε προέρχονται από διαφορετικό επάγγελμα.

Παροχές:

  • Προμήθεια που ξεκινάει από 50% έως και 80%
  • Εξειδικευμένη και συνεχόμενη εκπαίδευση σε θέματα ακινήτων-πωλήσεων
  • Ευελιξία
  • Προοπτικές εξέλιξης
  • Συνεχόμενη Υποστήριξη

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2313088317, 2310944712

Στείλε το βιογραφικό σου στο e-mail: info@remax-domino.gr