☰ Είσοδος
Ηλιάδης Στέλιος


Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο του East London και Αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κατασκευαστικό τομέα με τη δημιουργία αρχιτεκτονικών προτάσεων ανάπτυξης καθώς και στον τομέα του real estate με έρευνες αγοράς, ανάλυση επενδύσεων σε κτίσματα και οικόπεδα, εμπεριστατωμένη εκτίμηση ακινήτων και προώθησή τους με χρήση φωτορεαλισμού και virtual tour.
Ακίνητα

Ηλίας Ηλιάδης

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο του Sunderland και έκανε μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο του East London. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κατασκευαστικό τομέα, τόσο στη μελέτη όσο και στην κατασκευή κατοικιών. Για πάνω από 10 χρόνια συνεργάστηκε με τράπεζες ως εκτιμητής ακινήτων για κτίσματα και οικόπεδα. Η πολύτιμη εμπειρία που αποκόμισε από όλους τους τομείς της Αγοράς Ακινήτων του έδωσε τη δυνατότητα να κινείται ιδιαίτερα αποτελεσματικά στον χώρο του real estate.
Ακίνητα

Βάσια Τζιγκούρα


Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και μετά την αποφοίτηση της από τη Γερμανική Σχολή, σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Βρίσκεται στο χώρο του real estate στη Θεσσαλονίκη τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και ασκεί το επάγγελμα των ονείρων της, αξιοποιώντας τις γνώσεις που έχει ως αρχιτέκτων μηχανικός.
Ακίνητα

Δημήτρης Χουλιάρας


Ακίνητα

Αουρέλ ΝτέμκαΑκίνητα

Δημήτρης Γραμματικός

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε στο τμήμα Πολιτικών Έργων Υποδομής ΤΕΙ Λάρισας. Μετά από αρκετά χρόνια ενασχόλησής του στον τουριστικό τομέα και έχοντας αποκτήσει πολύ μεγάλη εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, ασκεί πλέον το επάγγελμα του Συμβούλου Ακινήτων συνδυάζοντας τις γνώσεις του για τα ακίνητα με την παροχή υπηρεσιών στους πελάτες
Ακίνητα

Μάκης Μιμιλίδης


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Φλώρινα. Μετά τις τεχνικές σπουδές του, ίδρυσε και απασχολήθηκε πολλά χρόνια σε ατομικές του επιχειρήσεις σε Φλώρινα και Θεσσαλονίκη. Πλέον, αποφάσισε να ξεκινήσει μία νέα καριέρα στο Real Estate, επάγγελμα που του ταιριάζει πολύ καθώς είναι ιδιαίτερα κοινωνικός και επικοινωνιακός.
Ακίνητα


Εάν έχετε ερωτήσεις - επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.